Weijerman Vermogensbeheer

Wat wij doen…
“Als je je geen zorgen hoeft te maken over je financiële situatie of inkomen, geeft dat de rust en de ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling”.

Bij Weijerman Vermogensbeheer helpen wij mensen die vermogen hebben om hun (levens)doelen te verwezenlijken. Om een inkomensdoel, een financieel doel of een persoonlijk doel te realiseren. Beleggen kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Waarom Weijerman Vermogensbeheer?
Door middel van een geavanceerd beleggingsbeleid, mede gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, genereren wij een hoge cashflow op het vermogen. Dit zorgt voor een stabiele ontwikkeling van een portefeuille en het biedt de mogelijkheid om maandelijks inkomen te realiseren.

Door waardedalingen van een portefeuille te beperken, worden beslissingen minder snel genomen op basis van emoties. Wij zijn gespecialiseerd in vermogensbeheer maar zijn ook graag klankbord voor andere financiële zaken.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Naast een gezellig samenzijn en het eindelijk halen van een “lage” handicap, wil ik mensen graag helpen om hun beleggingen op verantwoorde wijze in te vullen. Bij ons of bij een andere partij. Sparringpartner zijn voor vermogensvraagstukken. Passende oplossingen bedenken en delen van kennis en ervaringen. Beleggen is niet alleen mijn vak maar ook mijn hobby.

Terug naar het ledenoverzicht

website Weijerman Vermogensbeheer

Scroll to top