Vervat & de Jong B.V

Wat wij doen…
Vervat & de Jong B.V. te Breukelen is een service- en klantgericht bedrijf, opgericht in 1842 als schildersbedrijf, inmiddels uitgegroeid tot een allround onderhoudsbedrijf. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare onderneming met vakkundig vast personeel. Ooit begonnen als Fa.C.Vervat & Zn is het bedrijf inmiddels al jaren samen met de Jong Schilderwerken zodat continuïteit gewaarborgd blijft.

Waarom Vervat & de Jong?
Ons vakbekwaam personeel bestaat uit schilders, glaszetters en kunststof kozijnen monteurs die allen in vaste dienst zijn en als team hart voor de zaak hebben. Dit uit zich in zeer tevreden klanten!

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
De mooie combinatie van business en golf werkt vaak heel goed. Je deelt een passie samen waardoor er vaak meteen een goede klik is. Na het golfen wordt er meestal na geborreld waardoor er leuke contacten blijven bestaan. Voor mij als eigenaar van Vervat & de Jong is dit een ideale manier van een Businessclub lidmaatschap, en zo je “netwerk” van golfers te vergroten.

Terug naar het ledenoverzicht

website Vervat & de Jong

Scroll to top