Van Twuijver Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Wat wij doen…
Met mijn team van deurwaarders en juristen verzorg ik de minnelijke incasso van vorderingen, het procederen in civiele zaken, het tenuitvoerleggen van vonnissen, dwangbevelen, notariële akten en het geven van juridisch advies. Onze opdrachtgevers zijn het bedrijfsleven, verhuurders, vereniging van eigenaars, overheden, particulieren, incassoburo’s, collega deurwaarders, advocaten en buitenlandse instanties.

Waarom Van Twuijver?
In 1925 is het bedrijf opgericht door mijn grootvader. Het deurwaardersvak stroomt door mijn aderen. Wij zijn in staat om buiten de box te denken en op inventieve wijze te zorgen dat onze opdrachtgevers krijgen waar zij recht op hebben. Automatiseren daar waar het kan, persoonlijke aandacht daar waar het moet.

Wat heb ik de Business Friends of Loenen te bieden
In de eerste plaats gezelligheid tijdens de meetings. Daarnaast natuurlijk mijn diensten. Heb je zorgen vanwege een geschil, dan neem ik die zorgen graag uit handen.

Terug naar het ledenoverzicht

website Van Twuijver

Scroll to top