Uw Salonboot

Wat wij doen…
Vanaf 2010 verzorg ik, Arjen Zweedijk, eigenaar en schipper, rondvaarten op de Utrechtse Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Mijn bijzondere klassieke salonboot “La Vita è Bella” is de meest luxueuze rondvaartboot die u kunt huren voor uw bedrijfs- of familie-uitje in deze regio. De Salonboot is voorzien van alle comfort: Er is verwarming aan boord en bij zonnig weer kan het grote schuifdak helemaal open. Enjoy the Magic!

Waarom Uw Salonboot?
Varen op de prachtige Utrechtse Vecht is enorm genieten. Maar het wordt nog extra bijzonder wanneer u kiest voor één van onze unieke rondvaart arrangementen zoals: Koets & Boot – Tapas Borrelboot – Sterren Lunch – Vliegen en Varen – High Tea – Spider Rijden en Varen – Indonesisch Diner – Golfen en Varen – Culinair Verwen Diner – Lunch Vaart of een winterse Snerttocht. Zo wordt uw uitje een belevenis om nooit te vergeten, bij elk weertype.

Maak het zelf mee, boek één van onze arrangement of huur enkel de boot, ook dat kan. De mogelijkheden zijn legio, net als de herinneringen die u maakt.

Daarom UwSalonboot… Enjoy the Magic!

Terug naar het ledenoverzicht

website Uw Salonboot


Scroll to top