TW Real Estate

Wat wij doen…
Wij zijn een full service vastgoed advies organisatie met een focus op het toevoegen van waarde. TW Real Estate adviseert en begeleid private en institutionele vastgoedbeleggers bij het (her)structureren van hun vastgoedportefeuille en/of vastgoed organisatie. Onze focus ligt op de optimalisatie van  directe exploitatierendementen. Daarnaast richt TW Real Estate zich op het investment management en asset management van woningbeleggingen en begeleidt (eind)gebruikers van kantoren en bedrijfsruimten bij het invullen van hun huisvestingsvraagstuk.

Waarom TW Real Estate?
Ontsprongen uit de ambitie om mijn ervaringen uit het verleden bij een beursgenoteerd vastgoedfonds en een internationale vastgoed adviseur, nu voor eigen rekening en risico, te gebruiken bij het adviseren van (potentiële) vastgoedinvesteerders. Waarbij we naast het adviseren, tegenwoordig ook vastgoedportefeuilles beheren, managen en structureren. Dat dit alles ook nog kan vanuit een mooi monumentaal pand aan de Grutterstraat in Loenen aan de Vecht, geeft nog meer inspiratie voor de toekomst.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Ik ben vooralsnog niet echt een golfer maar misschien dat daar nu verandering in komt…. We wonen in een dynamische omgeving met heel veel dynamische mensen. Dat inspireert! En ik hoop dan ook die inspiratie te geven en te mogen ontvangen binnen de Business Friends.

Terug naar het ledenoverzicht

website TW Real Estate

Scroll to top