The Old Man Amsterdam

Wat wij doen…
The Old Man is hèt adres voor alle boardsport-gerelateerde producten. Op de begane grond vind je uitgebreide kledinglijnen van diverse lifestyle merken. Schoenen, slippers, tassen, caps, riemen, zonnebrillen, horloges, en andere accessoires zijn er in overvloed. Op de 1e verdieping hebben we behalve wake-, skate-, surf- en snowboards, ook alle extra gear die je nodig hebt om optimaal te boarden.

Maar The Old Man Amsterdam heeft ook andere gespecialiseerde winkels in de Action sport, zoals surfen en skateboarden. Inmiddels is The Old Man uitgebreid naar 13 winkels, allen gevestigd in Amsterdam, de meeste om en rond De Dam. Maar voor het eigen Amsterdamse publiek nu ook op 2 locaties buiten het centrum; De Rijnstraat als destination-winkel voor de snowboarder en de surfer en De Clerqstraat als destination-winkel voor de Skateboarder.

Een bezoekje aan alle winkels is zeker de moeite waard! Maar als je geen tijd hebt om langs te komen kun je 24/7 ons hele winkel assortiment in onze webshop bekijken en bestellen.

Waarom The Old Man Amsterdam?
The Old man Amsterdam is een familie bedrijf dat bijna 100 jaar bestaat. Waarbij alle winkels uniek zijn en zeer gespecialiseerd. Voor hoge kwaliteitsproducten en de juiste service, waar je met een goed gevoel de winkel uitgaat!

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Naar mensen met passie voor hun bedrijf, waar je kennis mee kunt delen. Al doe je niet allemaal hetzelfde, het is prettig samen te zijn om zo in contact te komen met andere ondernemers.

Terug naar het ledenoverzicht

website The Old Man Amsterdam

Scroll to top