SMS-Intermediair

Wat wij doen…
Vanaf 1990 bemiddelt SMS Intermediair vakspecialisten met ervaring in Marketing-Communicatie, Creatie & Design, Packaging en Grafisch Management. Als marktleider in deze niche-markt werken we landelijk met de meest uiteenlopende opdrachtgevers in de zakelijke en financiële dienstverlening, fmcg, non-profit sector, reclamebureaus, uitgeverijen en grafische communicatie-branche. Naast aansprekende klanten als Sanoma, Philips, Mars en Unilever zijn we het meest trost op de vele MKB-klanten.

Waarom SMS Intermediair BV?
Onze manier van werken is persoonlijk en doeltreffend. Enerzijds worden de kandidaten altijd zorgvuldig beoordeeld op vakkennis en persoonlijkheid, anderzijds analyseren wij zorgvuldig de vacature. Middels ons uitgebreide bestand en relatienetwerk kunnen wij vaak binnen maximaal acht werkdagen een aantal geschikte kandidaten voorstellen. Hierdoor kan een vacature snel en succesvol worden ingevuld. Los van onze jarenlange ervaring, beschikken wij over diverse vergunningen om opdrachtgevers te ontzorgen; bv door ontelbaar veel detacheringscontracten aan te kunnen bieden (gedurende max. zeven jaar).

Wat heb ik de Business Friends of Loenen te bieden
Een goed gesprek als er een vacature speelt. Of het gaat om een tijdelijke vakspecialist of wellicht met uitloop naar vast. Dit alles no-cure-no-pay.

Website SMS-Intermediair

Scroll to top