Schumacher Schilders

Wat wij doen…
Dat Schumacher Schilders een schildersbedrijf is, verraden onze naam en logo in een oogopslag. We schilderen binnen- en buitenwerk. En of het nou grote of kleine klussen zijn, bij particulieren of bedrijven, we doen dat met kennis van zaken. En we doen meer dan schilderen. Zo geven we kleuradvies, zetten we diverse soorten glas en werken we wanden af. Zaken die in nauwe relatie staan met schilderen, en het verfraaien van uw woning of bedrijfspand. Ook hierin levert Schumacher Schilders vakwerk.

Waarom Schumacher Schilders?
De ervaring van Schumacher Schilders strekt zich uit over tachtig jaren en wordt gevoed door actuele ontwikkelingen. Daardoor zijn we bijvoorbeeld thuis in de oude en traditionele technieken zoals onder meer het penselen van namen op voordeuren, het bewerken met bladgoud van toegangshekken of sponzen en spatelen.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
… naar het in contact  komen met ondernemers binnen een andere sfeer.  Tijdens het golfen met elkaar ontstaan de leukste gesprekken. Na afloop onder het genot van een drankje kunnen ongedwongen ervaringen uitgewisseld worden.  Op deze manier kan je elkaar ook helpen.    

Terug naar het ledenoverzicht

website Schumacher Schilders

Scroll to top