Russell Investments

Wat wij doen…
Russell Investments is een institutionele vermogensbeheerder. Wij beheren portefeuilles op het gebied van aandelen, obligaties en met name alternatieve beleggingen. We zijn een wereldwijde speler en hebben 300 mrd onder beheer. Het hoofdkantoor zit in Seattle en wij zijn verantwoordelijk vanuit Amsterdam voor de regio Noord Europa met een team van 25 collega’s.

Waarom Russell Investments?
Russell Investments is een onafhankelijke speler in de markt met een zeer goede reputatie en track record van meer dan 80 jaar in de industrie. Ik ben begonnen toen het nog een familie bedrijf was 15 jaar geleden en we hebben de organisatie verder kunnen uitbouwen naar waar het nu staat en zijn inmiddels actief in 50 verschillende landen. De combinatie van een zeer professionele organisatie, het internationale karakter en mee kunnen bepalen van de strategie van de organisatie maakt het werken voor Russell Investments uniek. 

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Ten eerste natuurlijk om meer te gaan golfen! Ik ben al een aantal jaren lid maar speel eigenlijk veel te weinig. Daarnaast wil ik graag meer kennismaken met de lokale ondernemers in de regio en het lijkt mij leuk om ook meer lokale investeringen op te pakken.

Terug naar het ledenoverzicht

website Russell Investments

Scroll to top