Prinselijk Proeven Loenen aan de Vecht

Wat wij doen…
Prinselijk Proeven is een delicatessenwinkel gespecialiseerd in wijn, koffie, thee, olijfolie, azijnen en handgemaakte bonbons. Wij hebben twee winkels. Één in Mijdrecht die reeds 11 jaar bestaat en sinds kort een winkel op de Bredestraat 2 in Loenen aan de Vecht. Van dinsdag t/m zaterdag zijn beide winkels open voor consumenten. Daarnaast beleveren wij ook de horeca en bedrijfsleven met mooie wijnen, koffiebonen en thee. Tevens zijn wij een ideale partners als het gaat om (einde) jaar geschenken.

Waarom Prinselijk Proeven Loenen aan de Vecht?
Prinselijk Proeven is opgericht door Jochem en Vivienne Prins. De passie voor lekker eten en drinken heeft hun doen besluiten om een delicatessenwinkel te starten. Prinselijk Proeven (een combinatie van achternaam en alle lekkernijen die wij verkopen) was hiermee een feit. 11 jaar later werd het tijd voor een tweede winkel en ben ik (Tim Plomp) als compagnon toegetreden en zijn wij direct prinselijk Proeven Loenen aan de Vecht gestart.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Allereerst lekker golfen in een informele sfeer met mede ondernemers. Door de gesprekken die je tijdens het golfen met elkaar hebt leer je elkaar beter kennen en kun je veel van elkaars ervaringen uitwisselen.

Terug naar het ledenoverzicht

website Prinselijk Proeven Loenen aan de Vecht

Scroll to top