over

Wie woont er eigenlijk bij u in de buurt?

OCL opening 410

U kent het wellicht al, u staat op die buurtborrel en spreekt nou eindelijk eens met die vrouw of man van 3 huizen verder. Opeens komt u erachter dat zij in dezelfde branche werkt als uw beste vriend die in Amsterdam woont. Nooit geweten. Op maandag brengt u ze met elkaar in contact en al snel daarna blijkt er daadwerkelijk iets uit te komen wat hen beide verder helpt. En voor u? Die beste vriendschap is door dik en dun, maar uw eigen straat, waar u al jaren woont, is zomaar een stukje leuker geworden.

Met dat gevoel hebben wij de “Business Friends of Loenen” opgericht. Wij zijn geïnteresseerd in de mensen die in onze eigen straten wonen. Want het in contact komen en verder helpen van mensen in onze directe omgeving, is wat voldoening geeft.

shutterstock_1010528779Waarom de combinatie met golf? Omdat dat bij uitstek de plek is waar het normaal gesproken niet over zaken mag gaan. Bij ons dus wel. Sterker nog, we zijn er extra attent op dat we business-professionals en ondernemers in de regio verder helpen. Buiten, in de velden met uitzicht op het Loenense dorp, brengen we u in contact met mensen waarvan u misschien wel wist dat ze bij u in de buurt woonden, maar die u nog nooit op deze manier, vrijuit heeft kunnen spreken.

We inspireren ook op andere vlakken, met interessante lezingen van bekende sprekers. En één keer in het jaar komen we samen in een van de unieke ster-restaurants die onze omgeving rijk is. Om te vieren dat we in een van de mooiste plekjes van Nederland mogen wonen.

Naar wie zijn we op zoek? 
U woont, werkt, of onderneemt in of om Loenen aan de Vecht, kent een “professionele drive” en voelt zich “verbonden met de streek”. Met die instelling ontmoeten de Business Friends of Loenen (BFL) elkaar vier keer per jaar op de Old Course Loenen voor een business-golf-event. Daarnaast vieren we het jaarlijkse “Business Friends of Loenen gala-diner” bij ster-restaurant “Het Amsterdammertje”.

Zo’n ondernemersclubje?
shutterstock_356285228Nee hoor, het hebben van een onderneming is zeker géén vereiste voor lidmaatschap van de BFL. Juist de mix van ondernemers en business professionals, is waar de BFL op drijft.

Exclusief voor OCL-ers?
Juist niet. Iedereen met een passie voor Business en een beetje liefde voor de golfsport (of de wens deze te ontwikkelen) en natuurlijk affiniteit met de regio Loenen aan de Vecht, die is welkom. Leden en niet-leden van de OCL dus. Maar let op, wij denken een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen neerzetten wanneer we maximaal 75 leden tellen. Daarbij geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt.

En dat kost?
De kosten voor deelname bedragen € 285,- per seizoen, inclusief het galadiner. Deze prijs is ex-btw voor bedrijven en wordt vooraf (in maart) in rekening gebracht. Het lidmaatschap is gebonden aan de persoon. Indien het bedrijf het lidmaatschap aangaat, dient het bedrijf één persoon aan te wijzen die zal deelnemen aan alle evenementen.

En dan krijg ik?
Deelname aan 4 BFL-golf-events

Ieder golf-event biedt u de volgende activiteiten (activiteiten zijn niet verplicht en het staat u vrij bij enkele onderdelen aanwezig te zijn.)

  • nov-2017-Stuart-foto-300x1989 holes spelen in uitdagende spelvorm, of meedoen aan de golfclinic van Stuart Mathie (beide starten en eindigen gelijktijdig in de loop van de maandagmiddag).
  • Een heerlijke borrel met lekkere hapjes en de eerste twee drankjes gratis*.
  • Een leuk business-, sport-, of levensverhaal van een inspirerende persoonlijkheid (denk aan Robert Jan Derksen, Arnold Vanderlyde e.a.).
  • De mogelijkheid om aansluitend gezellig samen te dineren (gezellig diner bij brasserie Oud Loenen naar keuze voor slechts € 21,-* per persoon).

Deze activiteiten worden georganiseerd voor u en mogelijk uw zakenrelaties. Tijdens ieder evenement staat het u vrij om één of meerdere relaties uit te nodigen. Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over de kosten.

* Kosten voor uw gast, de greenfee, het diner tijdens de golfevenets en (overige) drankjes worden op de dag zelf afgerekend. (bedrijfs-)factuur is mogelijk.

Scroll to top