Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij

Wat wij doen…
Wij zijn de Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij gestart omdat we als ondernemers zelf aanliepen tegen de hoge kosten en risico’s bij het internationaal betalen en wisselen van geld. We helpen sinds 2013 bedrijven en particulieren om valutatransacties eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. We nemen twee belangrijke obstakels voor ze weg: hoge kosten en het risico van schommelende wisselkoersen. Dat doen we op maat met een persoonlijke service.

Waarom Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij?
Wij bedienen vanaf Beursplein 5 in Amsterdam meer dan duizend Nederlandse en buitenlandse bedrijven. We slaan inmiddels ook internationaal onze vleugels uit. Zo bedienen we onze klanten in Azië nu vanuit Singapore onder de naam Clarency. We willen wereldwijd internationaal zakendoen goedkoper maken voor MKB-bedrijven.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Gezelligheid en een leuk rondje golf. Tevens kom ik graag in contact met een ieder die internationaal zaken doet en valuta exposure heeft. Wisselkoersschommelingen kunnen je  bedrijfsresultaat flink beïnvloeden. Ik leg graag in simpel bewoording uit hoe je je kan beschermen tegen valutarisico’s.

Terug naar het ledenoverzicht

website Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij

Scroll to top