Mtel BV

Wat wij doen…
Specialist op het gebied van klantcontact in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk. Voor alle bedrijven, instellingen en overheden die afhankelijk zijn van het foutloos, efficiënt en effectief afhandelen van klantcontacten en op zoek zijn naar professionaliteit, vertrouwen maar ook gemoedsrust is Mtel de partner voor het op- en uitbouwen van klantrelaties. Wij onderscheiden ons door een proactieve houding en op maat gesneden oplossingen gebaseerd op hoogwaardige technische produkten, applicaties en diensten.
Onze integrale bereikbaarheid aanpak stelt uw klant centraal. U kunt uw serviceniveau afstemmen op de klant en het maximale rendement halen uit ieder contact. Ongeacht waar of hoe dit plaatsvindt, in het contactcenter, op kantoor, in een filiaal of onderweg, via de telefoon, e-mail of chat, op uw initiatief of dat van uw klant.

Waarom Mtel?
Mtel biedt een compleet portfolio aan ICT / telecom diensten waarmee u uw klantcontact kunt aansturen en monitoren. Deze diensten leveren wij in een SaaS model en kunnen desgewenst eenvoudig met uw bestaande infrastructuur geïntegreerd worden.

Wat heb ik de businessclubleden te bieden
Meer tevreden klanten.

Terug naar het ledenoverzicht

website Mtel BV

Scroll to top