Lidmaatschap – kosten

Business Friends of Loenen lidmaatschapskosten:

837_2Lidmaatschap van de Business Friends of Loenen club Old Course Loenen is open voor iedereen met een passie voor Business en affiniteit met de regio Loenen aan de Vecht.

De kosten voor deelname bedragen € 285,- per seizoen, inclusief het galadiner. Deze prijs is ex-btw voor bedrijven en wordt vooraf (in maart / april) in rekening gebracht. Het lidmaatschap is gebonden aan de persoon. Indien het bedrijf het lidmaatschap aangaat, dient het bedrijf één persoon aan te wijzen die zal deelnemen aan alle evenementen.

Klik hier om u direct aan te melden

LET OP! Het vernieuwde Bedrijfslidmaatschap van de Old Course Loenen bevat automatisch het lidmaatschap aan de Business Friends of Loenen (naast nog meer bedrijfsvoordelen). Meer informatie over het vernieuwde Business-lidmaatschap vindt u hier. 

Lidmaatschap biedt:
Deelname aan 4 BFofL-golf-events.

Ieder golf-event biedt u de volgende activiteiten (activiteiten zijn niet verplicht en het staat u vrij bij enkele onderdelen aanwezig te zijn.)

  • 9 holes spelen in uitdagende spelvorm, of meedoen aan de golfclinic van Stuart Mathie (beide starten en eindigen gelijktijdig in de loop van de maandagmiddag).
  • Een heerlijke borrel met lekkere hapjes en de eerste twee drankjes gratis*.
  • _44c4592Een leuk business-, sport-, of levensverhaal van een inspirerende persoonlijkheid (denk aan Robert Jan Derksen, Arnold Vanderlyde e.a.).
  • De mogelijkheid om aansluitend gezellig samen te dineren (Uitgebreide dagschotel verzorgd door de brasserie Oud Loenen (keuze uit vlees of vis) voor slechts € 21,-* per persoon).

Tijdens ieder evenement staat het u vrij om één of meerdere relaties uit te nodigen. Onder aan deze pagina vindt u meer informatie over de kosten.

Buiten deze golf & business netwerk-events biedt de BFofL nog meer:

t-Amsterdammertje-Loenen-a-d-Vecht_img900U heeft exclusief toegang tot het Business Friends of Loenen gala-diner op 12 oktober bij Ster-restaurant “Het Amsterdammertje” (volledig verzorgd ster-diner, drank op eigen kosten).

Scroll to top