Green Spirit B.V.

Wat wij doen…
Green Spirit B.V. streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats in het bos, aan de bosrand of aan de oever van een rivier. Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit-park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd.

Waarom Green Spirit Parken?
Onze recreatieparken zijn gelegen in Bilthoven en Nederhorst den Berg. Beide uitgelezen plekken om van een heerlijke veelzijdige vakantie of kort verblijf te genieten.

Op Châlet Parc De Vechtoever in Nederhorst den Berg is het mogelijk uw eigen chalet op een uniek park aan de Vecht te realiseren. Er zijn nog ruime kavels v.o.n. te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Het park is gelegen in een bijzonder fraai landschap en een oase van rust en is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving over het water of over de weg.

Bos Park Bilthoven heeft een fraaie ligging temidden van bossen en zandverstuivingen,  waar altijd een ideale plek in zon, schaduw of half schaduw is te vinden voor uw vakantie in eigen chalet, caravan of tent. Het natuurterrein op de Utrechtse Heuvelrug ligt midden in een bos- en stuifzandgebied met veel mooie oude vliegdennen en op loopafstand van Bilthoven.

Waarnaar ben ik binnen Business Friends of Loenen op zoek…
Ik sta open voor interessante en inspirerende gesprekken met ondernemers uit Loenen en omgeving.  

Terug naar het ledenoverzicht

website Green Spirit Parken

 

Scroll to top