GOED DOEL

Goed Doel

Als Businessclub van de OCL proberen we ook op maatschappelijk vlak ons steentje bij te dragen. We doen dat middels het verbinden van een goed doel of fonds aan de Businessclub. In 2015 en 2016 was dit het Fonds Gehandicapten Sport, waarvoor we middels 2 succesvolle veilingen bijna 25.000 Euro hebben opgehaald.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom staat Fonds Gehandicaptensport als een team achter deze sporters, met als missie dat gehandicaptensport op een dag vanzelfsprekend is. Pas als iedereen kan sporten en niemand meer buitenspel staat, is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen. Op de volgende pagina leest u meer over Fonds Gehandicapten Sport.

SailWise Robinson Crusoe, Loosdrecht. 1. c roll-on-- roll-off
Dit jaar zetten we ons in voor het Robinson Crusoe eiland op Loosdrecht van SailWise. SailWise biedt waterport-gerelateerde vakanties voor mensen met een lichamelijke, of verstandelijke beperking. Waterport is een ideaal middel om bij te dragen aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van mensen met een handicap en/of chronische ziekte. Leden en hun gasten kunnen elke speeldag hun scores om laten zetten in klinkende munten voor dit prachtige goede doel. Na de eerste speeldag staat de teller al op 466 Euro! 

Voor meer informatie over het Robinson Crusoe eiland op Loosdrecht van SailWise klikt u op de link.

logo_sailwise

Scroll to top