Fonds Gehandicaptensport

Wat wij doen…
In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een matige tot zware handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom staan wij als een team achter deze sporters. Onze missie is dat gehandicaptensport op een dag vanzelfsprekend is. Pas als iedereen kan sporten en niemand meer buitenspel staat, is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen.

Waarom Fonds Gehandicaptensport?
Sport is geen luxe maar noodzaak. Mensen met een handicap maken dagelijks mee dat zij extra inspanningen moeten leveren bij activiteiten die voor mensen zonder handicap eigenlijk heel vanzelfsprekend zijn. Het doen van boodschappen, reizen en uit eten gaan kunnen bijvoorbeeld al de nodige drempels opleveren. Regelmatig sporten helpt om hier beter mee om te leren gaan. Sporten maakt op een leuke manier fysiek en mentaal sterker en geeft zelfvertrouwen.

Wat heb ik de Business Friends of Loenen te bieden …
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarin kunnen wij adviseren hoe fiscaal aantrekkelijk te investeren. En een groot netwerk in sport, politiek, bedrijfsleven, wetenschap en media. Plus prachtige sportevenementen. Kom gerust langs voor een kop koffie in Amstelveen.

Terug naar het ledenoverzicht

website FGS

Scroll to top